Anleggsgartner

Anleggsgartner

Vi tilbyr det meste innen anleggsgartnertjenester.

Belegningsstein

Taraldvik Maskin har lang erfaring med å legge belegningsstein, noe som kan være utfordrende arbeid å utføre selv. Et godt grunnarbeid er ofte et stikkord for å lykkes med kvalitet over tid. Dersom du velger å bruke oss som en proff leverandør unngår du flere utfordringer som kan oppstå om du legger belegningsstein selv.

Steinoppdrag

Vi gjør det meste av steinarbeid. Våre medarbeidere kan legge skiferstein eller andre natursteiner, og sette opp kantstein eller fortauskanter. Vi har også bred erfaring med å lø steinmurer i ulike størrelser. Noen ganger lager vi større steinmurer knyttet til byområder og vei, mens andre ganger er det natursteinsmurer i private hager. Har du et oppdrag med å legge eller å lø stein er det bare å ta kontakt. Vi tar oppdraget uansett størrelse.

Beplantning

Vi driver selvsagt også med beplanting. Om du trenger hjelp til å anlegge en hage, planering, så ny plen eller legge ferdigplen, har vi kompetansen og erfaringen til å utføre arbeidet. Vi planter også områder av forskjellig størrelse. Trenger du for eksempel å få plantet en hekk, og vil at noen profesjonelle skal gjøre det? Da er det bare å ta kontakt.

Ofte er tjenestene innen anleggsgartner en del av vår totalleveranse på et oppdrag. Når vi skal rydde opp etter gravearbeid kan det være behov for anleggsgartner for å sette området tilbake til den stand det var.

Våre kunder er private, offentlige og næringsdrivende. Vi kan hjelpe til med det du trenger av anleggsgartnertjenester. Har du et oppdrag du trenger profesjonell hjelp til? Ikke nøl med å ta kontakt.

Kontaktperson

Tom Petterson

Prosjektleder

19732082_660841207439250_8368914264763164186_n