Landmåling

Landmåling

Taraldsvik Maskin måler opp og gi deg deretter dokumentasjon med nødvendig informasjon. Vi utfører innmåling med GPS, innmåling med droner, måling av tomter, vann og avløp, kabellegging og jernbaner, med mer. Vi er fleksible og kan påta oss de fleste oppdrag innen landmåling.

Vi blir ofte leid inn som tredjepart for å bistå et prosjekt. Prosjektene varierer, men landmålingen er alltid den samme – grundig og riktig. Noen ganger forsøker vi å ordne opp i nabokrangler der det er konflikt om tomtegrenser. Skal du bygge hus kan vi måle nøyaktig størrelsen, bredde og lengde av grunnmur slik at huset blir bygget nøyaktig etter spesifikasjonene.

maaling_03

Korrekt landmåling

Erfaring og forståelse for terrenget er vesentlig for å gi korrekte landmålinger. I løpet av våre år med landmåling har vi utført en rekke ulike oppdrag. Det gjør oss selvdrevne og vi vet hva som må bli gjort, og når i prosessen det må gjøres. Det vil du som kunde spare både tid og penger på. Vi har konkurransedyktige priser, er fleksible og ønsker å være raskt på ballen. Vi kan også være totalentreprenør ved å gjøre følgende:

  • Plassere og utføre beliggenhetskontroll
  • Gjøre anleggsmålinger
  • Avklare rettighetsspørsmål
  • Oppdatere kart

Ta kontakt dersom du trenger hjelp med landmåling.

Kontaktperson

Bjørn-Tore Dahlberg

Landmåler