Maskinentreprenør

Ingen oppdrag er for store eller for små

Taraldsvik Maskin har over 30 års erfaring som maskinentreprenør. Vi utfører alle tradisjonelle oppdrag innenfor maskinentreprenør bransjen, ingen oppdrag er for små eller store. Trenger du å få utført et gravearbeid, ta kontakt med oss. Våre kunder er offentlig virksomhet, næringsdrivende og private.

Moderne maskinpark

Vår maskinpark er stor og vi oppgraderer jevnlig maskinparken med nye tilskudd. Dette for oppnå størst mulig effektivitet, samtidig som miljømessige hensyn blir ivaretatt. Nye maskiner utfører ofte arbeidet på en bedre måte enn eldre maskiner. Det er viktig for oss med riktig maskin til oppdraget, derfor har vi flere maskiner i ulike størrelser som kan tilpasses hvert enkelt oppdrag.

Kran med utsikt

Tomtearbeid

Taraldsvik Maskin AS jobber mye med grunnarbeid og tomtearbeid. Våre oppdrag varierer i størrelse. Det kan for eksempel være eiendomsutviklere eller offentlig virksomhet som trenger tomtearbeid på store områder, eller privatkunder som ønsker å realisere hus- eller hyttedrømmen sin. Vi graver ut både store og små tomter, og gjør dem byggeklare i henhold til avtale. Har du en tomt som du trenger å få gravd ut er det bare å ta kontakt.

Veivedlikehold

En stor del av vår virksomhet er også veiarbeid. Våre veier trenger kontinuerlig oppfølging og vedlikehold, og nye veier må lages. Her har vi bygget opp mye erfaring opp igjennom årene! Taraldsvik Maskin har blitt en solid aktør som er stolt av arbeidet vårt med vedlikehold og utbygging av nye veier som sørger for fremkommelighet.

Kontaktperson

Tom Petterson

Prosjektleder