Om oss

Om oss

Taraldsvik Maskin er og skal være en partner til å stole på. Gjennom å etterleve våre verdier skal vi være en god arbeidsplass og solid leverandør av alle våre tjenester. Vi har et ønske om å gi tilbake til Narvik, og støtter en rekke organisasjoner og idrettslag. Omdømme er eget ansvar og det skal vi ta godt vare på.

Våre tjenester

I oppstarten var vi en mer tradisjonell maskinentreprenør, men virksomheten har utviklet seg og antall medarbeidere har vokst med årene. Vår holdning tilsier at vi skal gjøre alt vi kan for å levere et bra resultat for våre kunder, uansett størrelse på oppdraget. I 2021 ble våre tjenester på spesialtransport og krantjenester skilt ut i eget selskap. Trykk på denne linken for å gå videre til TM Kran. Vi tilbyr nå tjenester innenfor:

Vår historie

Taraldsvik Maskin AS ble etablert helt tilbake i 1989. Vi har dype røtter i Narvik og utfører oppdrag i hele Nordland og Troms. Gjennom årene har vi tatt en posisjon som markedsledende innen flere av våre tjenesteområder. Våre 55 ansatte er dedikerte til at alle våre kunder skal få den samme gode oppfølgingen. Vi jobber med offentlig virksomhet, næringsdrivende og privatkunder.

Stolthet i arbeid

Taraldsvik Maskin jobber etter følgende verdier: åpen, ansvarlig og nyskapende. Med det som disse ordene betyr, så skal vi internt jobbe på en slik måte at både egne ansatte og våre kunder har gode opplevelser. Våre gode holdninger og verdier skal være synlig både internt og eksternt. Det skal forme måten vi tenker på og hvordan vi opptrer i hverdagen. Med gode verdier og holdninger skal vi opprettholde vårt gode arbeidsmiljø og samtidig levere gode resultater. Vi skal være stolte av arbeidsplassen vår og den jobben vi gjør.

Med lokalmiljøet i tankene

Å gi tilbake til lokalmiljøet er noe som er viktig for oss. Taraldsvik Maskin er et stort selskap og en stor arbeidsgiver i Narvik, noe som gjør at vi har et sosialt ansvar. Vi bidrar med økonomisk støtte til flere klubber, lag og foreninger i ulike idretter og aktiviteter. I tillegg til å støtte breddeidretten, sponser vi også et utvalg av våre lokale lag i toppidretten i Norge. Våre mange ansatte er også engasjerte, og bidrar i ulike frivillige organisasjoner.