Verksted for anleggsmaskiner

Reparasjon og vedlikehold av anleggsmaskiner

Alle i Narvik og omegn kan få sine anleggsmaskiner fikset hos oss. Vi reparerer alt fra motorsag til tog. Dette inkluderer hjullastere, gravemaskiner, aggregat og de fleste maskiner du kan tenke deg. På vårt verksted har vi utstyr for å fikse både smått og stort.

Vi kan gjøre on-site reparasjoner der vi reiser til stedet hvor maskinen står og utfører nødvendige reparasjoner. Det er også mulig å levere maskiner til vårt verksted for reparasjon og vedlikehold.

Sertifisering av anleggsmaskiner

En del maskiner har krav til årlig sjekk og sertifisering. Vi kan sertifisere dine maskiner på din arbeidsplass eller ta dem inn til oss. Vi er én av få i Narvik området som utfører G1 sertifisering på kraner. Vi kan også ta hånd om årskontroller. Du får alltid den nødvendige dokumentasjonen med maskinen når den er ferdig.

Vi samarbeider med mange lokale entreprenører. Vi leverer, vedlikeholder og reparerer maskiner blant annet til Forsvaret og Kystverket. Her inngås ofte løpende avtaler om kontinuerlig vedlikehold og reparasjon av anleggsmaskiner.

Avtaler med skianlegg

Det er spennende å jobbe med de beste merkene innen anleggsmaskiner. Owren gir oss tilgang til en rekke maskiner for bruk til skianlegg. Vi har reparert maskiner for blant annet merker som Prinoch, Fat Truck og SPM.

Kontaktperson

Dan Eirik Knutsen

Verkstedsleder